اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،01 شهریور 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان یزد
  • 1402/11/18 - 13:25
  • - تعداد بازدید: 17
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رفع موانع و محدودیت های تولیدمحصولات راهبردی کشاورزی مهمترین راه برای تامین امنیت غذایی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در بازدید از پروژه های بخش کشاورزی شهرستان خاتم گفت: با توجه به کاهش سطح آب های زیرزمینی و مواجهه با تنش های آبی، ضروری است؛ ضمن رفع موانع و محدودیتهای تولید محصولات راهبردی کشاورزی، با تلاش مضاعف در راستای تامین امنیت غذایی و توسعه کشاورزی پایدار بکوشیم.


به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خاتم؛ ابوالفضل وکیلی صبح امروز به منظور بازدید از طرح‌های بخش کشاورزی به شهرستان‌ خاتم سفر و ضمن دیدار و گفتگو با همکاران این مدیریت، از پروژه های کشاورزی این شهرستان‌ بازدید به عمل آورد.
وکیلی با بیان آنکه رفع موانع و محدودیت های مسیر تولید محصولات راهبردی کشاورزی، از اهداف مهم متولیان بخش کشاورزی می باشد؛ گفت: با تمام توان در راستای مرتفع ساختن این مسیر می کوشیم.
وی افزود: با توجه به کاهش سطح آب های زیرزمینی و مواجهه با تنش های آبی، ضروری است؛ با تلاش مضاعف در راستای تامین امنیت غذایی و توسعه کشاورزی پایدار بکوشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی یزد با اشاره به فعالیت بالغ بر 80 هزار بهره بردار بخش کشاورزی و دامپروری در استان یزد خواستار همکاری و تلاش مضاعف کلیه همکاران مشغول در مجموعه جهادکشاورزی در راستای حل مشکلات بهره برداران و رشد کمی و کیفی محصولات شد.
شهرستان خاتم در جنوب استان یزد واقع شده و 4 هزار  و 101 بهره بردار بخش کشاورزی در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.
  • گروه خبری : اخبار ویژه,شهرستان خاتم,اخبار ویژه خاتم,اخبار سازمان,همایش و کنفرانس ها
  • کد خبر : 40716
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب