اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
دوشنبه ،02 شهریور 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان یزد
  • 1402/11/18 - 11:03
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری سمینار آموزشی مدیریت ژنتیک و اصلاح نژاد گاو شیری

تیموری مدیر امور دام در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما اظهار داشت:امروز یکشنبه 13 آذر سمینار آموزشی مدیریت ژنتیک و اصلاح نژاد گاو شیری با هدف ارتقای تولید و کیفیت شیر و بالابردن بهره وری پرورش گاو شیری برای کارشناسان و بهره برداران برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد : تیموری مدیر امور دام در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما اظهار داشت: هدف از برگزاری این سمینار ارتقای سطح دانش دامداران و کارشناسان امور دام و بالا بردن راندمان تولید شیر در استان بوده است که امیدواریم با استقبالی که انجام پذیرفته شاهد ارتقای تولید و کیفیت این مایه گرانبها و ارزشمند در سبد غذایی مردم عزیز استان  باشیم.  
بی شک بالارفتن بهره وری باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش تولید و به طبع آن افزایش درآمد و صرفه اقتصادی پرورش گاو شیری و تولید شیر برای بهره برداران عزیز خواهد بود .
  • گروه خبری : اخبار ویژه,همایش و کنفرانس ها,معاونت بهبود دامی
  • کد خبر : 40662
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب