اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،01 شهریور 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان یزد
  • 1402/11/18 - 23:28
  • - تعداد بازدید: 22
  • - تعداد بازدیدکننده: 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عدس سیاه محصولی اقتصادی و کم آبخواه

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان یزد گفت:عدس سیاه با توجه به زمان کاشت و کوتاهی زمان داشت می تواند جایگاه خوبی در الگوی کشت گیاهان کم آبخواه استان داشته باشد.


 به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان یزد :
یدالله جوادپور مدیر زراعت این سازمان اظهار داشت: عدس  سیاه از گونه های گیاهی تیره بقولات است وبه دلیل آهن و پروتئین بسیار زیاد در تغذیه کودکان کاربرد فراوانی داشته و می تواند در رژیم غذایی کودکان،زنان و اشخاص گیاه خوار قرارگیرد.

وی  با بیان اینکه کاشت این محصول در بهمن ماه  و برداشت آن در خردادماه است ، تصریح کرد: باتوجه به زمان کاشت  و کوتاهی زمان داشت ، این محصول می تواند در الگوی کشت  گیاهان کم آبخواه استان جایگاه خوبی داشته باشد .

جواد پور با اشاره به اینکه حدود 20 هکتار  از اراضی کشاورزی استان در سال جاری زیر کشت این گیاه ارزشمند قرار گرفته ، ذکر کرد : از هر هکتار سطح زیر کشت عدس سیاه، 1 تا 1.5 تن محصول قابل برداشت است و با توجه به قیمت مناسبش می تواند برای کشاورزان مقرون بصرفه باشد .

به گفته وی عدس سیاه در بخش آسفیج بهاباد ، روستا های آسفیج ،وحدت آباد،جنت،جلیل آباد، ده جمال و کمکوئیه کشت می شود.

این مسئول افزود : با برنامه ریزی های انجام شده قرار است سطح زیر کشت این محصول افزایش و به عنوان  الگوی کشت محصولات کم آبخواه و زراعی استان معرفی گردد.
  • گروه خبری : اخبار ویژه,شهرستان بهاباد,شهرستان میبد,اخبار ویژه بهاباد,اخبار ویژه میبد,اخبار ویژه یزد,اخبار سازمان,معاونت بهبود گیاهی
  • کد خبر : 40841
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب