اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
سه شنبه ،05 آبان 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان یزد
  • 1402/11/18 - 08:51
  • - تعداد بازدید: 14
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کاهش مصرف گاز و هزینه های تولید با تعویض و اصلاح مشعل های قدیمی و فرسوده

🟢 حاجی حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در برنامه رصد تلویزیون استان گفت : اگر از مشعلهای استاندارد با راندمان مناسب در گلخانه ها و مرغداری‌ها استفاده بشود ضمن کاهش تعداد مشعل مورد نیاز تا یک سوم هزینه سوخت و نهایتاً هزینه تولید را میتوان کاهش داد.


🟢 معاون بهبود تولیدات گیاهی در ادامه افزود: برای کمک به تجهیز و مکانیزاسیون کشاورزی استان در راستای طرح #سند_یزد_نوین مبلغ 32 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که با اولویت گلخانه های قدیم که حدود 700 هزار هکتار تخمین زده می شوند این اعتبارات در غالب تسهیلات مناسب در اختیار کشاورزان قرار داده خواهد شد.

🟢 حاجی حسینی برای مدیرت هزینه‌ها در بخش تجهیز و نوسازی مشعل‌های گلخانه‌ای به این نکته اشاره کرد که: امروز مشعل هایی که اتفاقاً ساخت شرکت های #دانش_بنیان استان یزد هم هست با همان میزان بازدهی حرارتی یک سوم مصرف گاز را نیاز دارد. یعنی یک مشعل عملکرد سه مشعل را خواهد داشت، بنابراین این اقدام کشاورزان میتواند در کوتاه مدت هزینه های اولیه تجهیز و نوسازی را جبران کند.
 
  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار ویژه یزد,اخبار سازمان,معاونت بهبود گیاهی
  • کد خبر : 40702
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب