اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
سه شنبه ،03 شهریور 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان یزد
  • 1404/11/07 - 11:42
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مهریز؛ قطب تولید شیر در استان یزد

سرپرست مدیریت جهادکشاورزی مهریز از کسب رتبه برتر این شهرستان در تولید شیر با تولید سالانه بیش از ۱۰۱ هزار تن محصول در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان یزد؛ مسلم زارع خورمیزی با اشاره به اقلیم گرم و خشک مهریز و همچنین دارا بودن مناطق کوهستانی و ییلاقی اعلام کرد:این شهرستان با دارا بودن ۲۵ هزار راس گاو و گوساله موفق به تولید روزانه ۲۷۷ تن شیر شده که این نشان دهنده مدیریت اصولی در واحد های دام سنگین مهریز است.

وی افزود: میزان تولید سالانه شیر در این شهرستان به بیش از ۱۰۱ هزار تن می‌رسد که نقش مهمی در تأمین شیر خام مورد نیاز استان و تقویت امنیت غذایی کشور دارد.

به گفته این مقام مسئول؛ فعالیت ۲ مجتمع بزرگ گاو شیری، ۲۵۸ واحد گاوداری و ۷ واحد صنعتی کاملا مکانیزه و بیش از ۵۰ واحد صنعتی نیمه مکانیزه در مهریز، این شهرستان را به یکی از مراکز شاخص و قطب تولید شیر در استان تبدیل کرده است.

سرپرست مدیریت جهادکشاورزی مهریز در پایان خاطرنشان کرد:کیفیت بالای شیر تولیدی، بار میکروبی پایین همچنین وجود ایستگاههای جمع آوری شیر بهداشتی با تلاش بهره برداران زحمتکش باعث شده معتبرترین کارخانجات فرآوردهای لبنی کشور خواستار خرید این محصول شهرستان مهریز باشند‌.

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 243125
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب