بزرگترین کارخانه تولید ماکارونی استان یزد به بهره برداری رسید
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت :واحدتولیدی ساخت ماکارونی ، رشته فرنگی ومحصولات آردی با ظرفیت سالیانه 24هزار تن در زمینی به مساحت سه هکتار با زیربنای 13هزار و 500 متر مربع توسط مجتمع سرد خانه ها و انبار های عمومی سرد صنعت یزد به بهره برداری رسید .
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی گفت :واحدتولیدی ساخت ماکارونی ، رشته فرنگی ومحصولات آردی با ظرفیت سالیانه 24هزار تن در زمینی به مساحت سه هکتار با زیربنای 13هزار و 500 متر مربع توسط مجتمع سرد خانه ها و انبار های عمومی سرد صنعت یزد در استان به بهره برداری رسید .
محمد حسین ملانوری اظهار کرد : در اجرای این پروژه با استفاده از تکنولوژی جدید و سیستم تولید ، به صورت مداوم روزانه 80تن ماکارونی تولید می شود .
وی افزود :ارزش ماشین آلات این واحد به میزان 2هزار و 100 میلیارد ریال و سرمایه ثابت 2 هزار و 800 میلیارد ریال برآورد می گردد.
به گفته این مسئول با بهره برداری از این طرح زمینه اشتغال 75 نفر بصورت مستقیم و یک صد نفر به صورت غیر مستقیم فراهم شده است.