اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
سه شنبه ،03 شهریور 1405
سازمان جهاد کشاورزی استان یزد
  • 1403/07/14 - 13:25
  • - تعداد بازدید: 39
  • - تعداد بازدیدکننده: 34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افزایش تولید گوشت در مگافارم ۲۵۰۰ راسی بز مورسیا

مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد از افزایش تولید گوشت استان به وسیله مگافارم ۲ هزار و ۵۰۰ راسی بز مورسیا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، محمدرضا غفاریان ضمن بازدید از مگافارم دشت پازن، اعلام کرد: با صدور مجوز توسعه این واحد، انتظار می‌رود تولید گوشت افزایش یافته و گامهای مؤثری در راستای تأمین غذای سالم و پایدار برای جامعه برداشته شود.

وی افزود: مگافارم دشت پازن با وسعتی حدود ۶ هکتار و شامل ۴ سالن مجزا برای پرورش، شیردهی، دوره خشک و آبستنی، به همراه انبار علوفه و تجهیزات شیردوشی، ظرفیت بالایی در تولید شیر و گوشت دارد.

به گفته این مقام مسئول؛ این مزرعه به‌طور میانگین، سالانه حدود ۴۴۰ تن شیر و ۲۵ تن گوشت به بازار عرضه می‌کند که با استفاده از امکانات بسیج و بنیاد تعاون می توان به افزایش تولید گوشت دست یافت.

غفاریان در پایان بیان کرد: از ویژگی‌های این مزرعه، نرخ بالای چندقلوزایی (۲ تا ۵ قلو)  و افزایش وزن روزانه ۱۲۲ گرم بوده که تاکنون بیش از ۹ هزار رأس بز در آن زادآوری شده است.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار شهرستان ها,شهرستان اردکان,شهرستان اشکزر,شهرستان بافق,شهرستان بهاباد,شهرستان مهریز,شهرستان خاتم,شهرستان یزد,شهرستان تفت,شهرستان میبد,شهرستان ابرکوه,شهرستان یزد,اخبار ویژه یزد,معاونت بهبود دامی
  • کد خبر : 184668
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب