کشف و توقیف ۳۲۰۰ کیلوگرم برنج تقلبی در شهرستان تفت
در پی تلاشهای شبانهروزی بازرسان بازار مدیریت جهادکشاورزی تفت، یک محموله بزرگ برنج تقلبی به وزن ۳ هزار و۲۰۰کیلوگرم در این شهرستان کشف و توقیف شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان تفت، کاظم مسروریفر، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفت، در تشریح این عملیات اظهار داشت: "متخلفان، برنج پاکستانی را در کیسههای دهکیلوگرمی با نشان تجاری برنج مرغوب ایرانی بستهبندی کرده و با قیمت هر کیلوگرم ۱۸۵ هزار تومان به فروش میرساندند."
وی افزود: "پس از چندین روز عملیات شناسایی و دریافت تأییدیه آزمایشگاه مبنی بر تقلبی بودن محصول، محموله در شهرستان تفت جمعآوری شد. با دستور مقام محترم قضایی، تحقیقات ادامه یافت و انبار اصلی این زنجیره توزیع در شهر یزد نیز شناسایی و برنجهای تقلبی موجود در آن توقیف گردید."
مسروریفر در پایان ضمن تشکر از همکاری دستگاه قضایی و پلیس اطلاعات و امنیت، تأکید کرد: "معرفی متخلفین به تعزیرات حکومتی، گامی مؤثر در جهت حفظ حقوق شهروندان است. این اقدام، یک پیام بازدارنده و درسی روشن برای کسانی است که قصد اختلال در آرامش بازار را دارند."
نظر دهید