برداشت انجیر در مهریز با 20 درصد افزایش پایان یافت
معاون مدیریت جهاد کشاورزی مهریز گفت: برداشت محصول انجیر از باغ‌های شهرستان که اواخر تیرماه 98 در50 هکتار اراضی آغاز شده بود، هفته جاری پایان یافت و میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 درصد افزایش دارد.
1398/07/14
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد به نقل از ایرنا، محمدحسین حکیمی در گفت و گو با ایرنا علت اصلی افزایش برداشت محصول را شرایط مناسب آب و هوایی به خاطر بازندگی‌های اوایل سال ذکر کرد و به گفته وی سال گذشته از هر هکتار به طور متوسط 2.5 تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شده بود.

این مسئول مهمترین ارقام را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد و یادآورشد: حدود 600 خانوار در برداشت این محصول فعالیت دارند.

حکیمی کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان در باغ‌ها، ادامه خشکسالی ،سرمازدگی و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکل تولیدکنندگان بیان کرد.

معاون جهاد کشاورزی مهریز بیان داشت: بیشتر محصول تولیدی به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود و بخشی نیز در یزد به فروش می‌رسد.

حکیمی خاطرنشان کرد: اغلب درختان این محصول در حومه شهر کاشته شده است .

حدود نیمی از 17 هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی مهریز را باغ‌ها تشکیل می‌دهند.

مرکز شهرستان 55 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .

تعداد مشاهده خبر216 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal